Over ons

AnCo, Adept en Synergy zijn de oprichters van Kartabasi. Zij willen de evenementen industrie een nieuwe impuls geven door kaarten direct beschikbaar te maken voor bezoekers en deelnemers. Zij kunnen nu 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen, zonder uit huis te gaan.

Kartabasi wil zich onderscheiden door een goede customerservice, een gebruikersvriendelijke website, voldoende betaalmethoden en een geld-terug-garantie.

AnCo

Adept

Adept is een jong en dynamisch bedrijf in Suriname, dat zich richt op innoverende IT-oplossingen voor elke organisatie, onderneming of branche.

Via onze divisies: Mobile Apps, Custom Software, Websites en New Business kunnen wij producten en oplossingen bieden aan zakelijke klanten die constant op zoek zijn naar manieren om hun bedrijfsprocessen beter en efficiƫnter te laten functioneren.

Bij Adept bieden wij op maat gesneden software en bestaande oplossingen die perfect aansluiten bij de eisen van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring in de vele sectoren van de informatietechnologie en onze oplossingsgerichte, klantvriendelijke benadering, werken wij in partnerschap met onze klanten aan optimale applicaties en dienstverlening.

Synergy

Event Search
Kies uw valuta
SRD Surinaamse dollar
0