Theater Thalia, Paramaribo, Suriname - 10th to the 13th of july
WOISKI VS WOISKI
Het schrijnende levensverhaal van vader en zoon Woiski die ondanks hun moeizame verhouding samen furore maakten en Nederland verrijkten met hun aanstekelijke muziek. Met Manoushka Zeegelaar Breeveld, Mike Libanon, Michiel Blankwaardt, Sophie Anglionin, Gery Mendes en Vernon Chatlein.
Days
Hours
Minutes
Seconds
OVER WOISKI VS WOISKI

Vader en zoon Max Woiski waren allebei beroemde bandleiders. Uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Talloze songs hebben ze gemaakt of gecoverd. Heerlijke poku’s als Zestien april, Konoe Olosie Lassi en Mi lobie Paramaribo, Je bent nog niet gelukkig met een mooie vrouw. Ze hadden allebei een grote hit in Nederland. Max Sr met BB met R (Bruine bonen met rijst). Max jr met Oh Nederland….geef me rijst met kousenband. Liedjes die in in Suriname en Nederland nog steeds in het collectieve geheugen zitten. Ze traden avond aan avond op in hun eigen nachtclub. Jr met zijn gitaar in Tropicana, Sr met zijn flageolet in La Cubana.  Daar lieten ze avond aan avond de zon schijnen. Maar binnen regende het vaak.

In Woiski vs Woiski bent u te gast in de nachtclub. Waar u hun muziek hoort, maar ook getuige bent van de levenslange strijd die vader en zoon met elkaar aangaan.

KAARTEN VERKOOP
10 juli 2019

Theater Thalia
20:00

$ 8.50
11 juli 2019

Theater Thalia
20:00

$ 8.50
12 juli 2019

Theater Thalia
20:00

$ 8.50
13 juli 2019

Theater Thalia
20:00

$ 8.50
Event Search
Kies uw valuta
USD Amerikaanse dollar (USD)
0